Chielkes

Familie Penninx

Wij zijn aardbeienkwekers Michiel en Petra Penninx. Onze aardbeienkas is gelegen in Helenaveen, waar wij samen met ons gezin wonen. Sinds 2011 zijn wij bezig met het telen van heerlijke aardbeien.

Met de passie om de wereld een stukje mooier achter te laten dan ie al is, zijn wij in 2018 overgestapt op duurzame teelttechnieken. Wij zijn erin geslaag om op verantwoorde wijze heerlijke zoete aardbeien te kweken. Samen met ons gepassioneerde team zorgen wij ervoor dat elke aardbei met de grootste zorg op het juiste moment van rijpheid geplukt wordt.

Bij Chielkes Aardbeien hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en zijn wij ons bewust van onze rol als producent voor milieu en omgeving. Door gebruik van natuurlijke middelen en technieken zijn onze aardbeienplanten minder vatbaar voor ziektes en minder aantrekkelijk voor schadelijke insecten. Daarnaast hebben onze aardbeien een lage impact op het milieu, doordat ze een korte keten doorlopen en altijd vers en smaakvol zijn.

Proef de pure liefde van onze Chielkes aardbeien en ervaar de passie en zorg waarmee wij, samen met ons team, onze heerlijke aardbeien kweken.

Rond_kader_Petra_Michiel
Aardbei@300x

Michiel & Petra Penninx

Penninx_Bijtje
Cirkel_aardbeien

We doen het samen!

Samen staan we sterker in het aanpakken van de dagelijkse uitdagingen in de aardbeiensector! In 2018 richtte Michiel Penninx samen met collega-aardbeientelers 'Fragaria Innova' op. Dit initiatief kwam voort uit de behoefte aan kennisontwikkeling voor duurzamere teelttechnieken, optimalisatie van product- en procesinnovatie, en een toekomstbestendig en economisch duurzaam bedrijfsmodel voor deelnemende telers.

En dit alles met succes! Michiel en Petra Penninx hebben een eigen unieke teeltwijze ontwikkeld waarmee zij zich onderscheiden. Met natuurlijk lekker zoete aardbeien als resultaat!

Onze Chielkes

Vlak bij de ingang van ons bedrijf aan de Zinkskeslaan 11 vindt u onze aardbeien automaat heerlijk gevuld met onze Chielkes aardbeien! Kom gerust eens bij ons langs.

'Groeten uit Helenaveen!'

Automaat
doosje_aardbeien
Plant@300x

Volg ons en onze Chielkes Aardbeien!

Chielkes_web-social_1
Chielkes_web-social_2
Links+2
Chielkes_web-social_3

'Groeten uit Helenaveen!'